Home / Prezentare

Prezentare

Compania noastra a luat fiinta in anul 2002 prin externalizarea activitatii de citire-incasare din cadrul Electrica SA si a fost inregistrata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti cu numarul J40/11346/11.12.2002 si cu un capital social de 15.337.500 lei. Astazi, compania noastra functioneaza sub denumirea ALLSYS ENERGY S.A. in forma juridica “societate pe actiuni” cu capital integral privat, iar sediul se afla situat pe Bulevardul Alexandru Ioan Cuza nr.81, sector 1, Bucuresti, in care societatea isi desfasoara principalele activitati administrative.

 

ALLSYS ENERGY S.A, reprezentata legal prin domnul Lorenzo Cautisanu, in calitate de Director General, a realizat la data de 31.12.2013 o cifra de afaceri neta de 61.685.557 lei si se bucura de o experienta de peste 10 ani in acest domeniu.

 

Aceste date arata ca societatea noastra se bucura de un real succes in acest domeniu, lucru obtinut in urma eforturilor noastre de a ne servi clientii cu profesionalism, promptitudine si seriozitate. Gama variata de servicii din domeniul energetic, cu un bun raport calitate/pret, este atuul nostru care face ca alegerea  ALLSYS ENERGY S.A. sa fie cea mai usoara pentru cerintele dumneavoastra.

 

Va invitam sa deveniti clientii nostri si va garantam o relatie profesionala de calitate. 

 

 

%flag%