Home / Logistica

Logistica

Logistica#1

Compania noastra are in dotare echipamente tehnologice si utilaje de lucru necesare desfasurarii activitatii conform standardelor europene. O expresie a preocuparii legata de calitate o reprezinta implementarea, in luna martie 2004, respectiv decembrie 2005 a sistemului de management integrat calitate – mediu conform cerintelor celor doua standarde internationale ISO 9001:2001 si ISO 14001:2005. Acordam o deosebita atentie si sanatatii si securitatii in munca, implementand in luna februarie 2009 sistemul de management al sanatatii si securitatii ocupationale conform OHSAS 18001:2007.

 

ALLSYS ENERGY S.A. dispune si de un personal bine instruit pentru fiecare activitate pe care o desfasoara, participand anual la cursuri de perfectionare organizate de autoritatile competente.

 

Numarul mediu de salariati este de aproximativ 1994, societatea fiind structurata pe 7 Sucursale si 26 Puncte de Lucru in toata tara:

 

 • Banat - (Timisoara, Resita, Deva, Arad)
   
 • Oltenia - (Craiova)
   
 • Moldova - (Iasi, Bacau, Botosani, Piatra Neamt, Suceava, Vaslui)
   
 • Transilvania de Nord - (Cluj, Oradea, Zalau, Bistrita, Satu Mare, Baia Mare)
   
 • Transilvania de Sud - (Brasov, Tg. Mures, Alba Iulia, Sibiu, Miercurea Ciuc, Sf. Gheorghe)
   
 • Muntenia de Nord - (Focsani, Targoviste)
   
 • Dobrogea - (Tulcea)

Ca obiective principale, ALLSYS ENERGY S.A. doreste satisfacerea permanenta a cerintelor clientilor sai fata de serviciile oferite, dar si atragerea de noi clienti  prin:   diversificarea serviciilor;   castigarea increderii clientilor, prin indeplinirea in mod sistematic a cerintelor acestora;   imbunatatirea continua a calitatii serviciilor oferite, a performantelor sale de mediu si prevenirea poluarii;   (...)